oglašavanje na sajtu gastarbajter.rs

 

Dobrodošli na „gastarbajterrs“ – vodeći izvor informacija za ljude koji se sele u Nemačku iz bivših jugoslovenskih zemalja. Naš sajt privlači pažnju desetine hiljada posetilaca svakog meseca, nudeći informacije i resurse koji su od suštinskog značaja za ovu ciljnu publiku. 

Zašto Oglašavati na Našem Sajtu?

Oglašavanje na našem sajtu pruža jedinstvenu priliku da se direktno povežete sa osobama koje su zainteresovane za usluge i proizvode vezane za život i preseljenje u Nemačku.

Evo nekoliko razloga zašto treba da razmislite o oglašavanju kod nas:

Ciljana Publika: Naši posetioci su ljudi koji aktivno razmatraju selidbu u Nemačku. To su potencijalni klijenti koji traže usluge i proizvode koji će im pomoći u ovom procesu

 

Visoka Posećenost: Naš sajt privlači oko 10,000 posetilaca svakog meseca, što vam pruža širok domet i vidljivost za vašu reklamu.

 

Raznolikost Oglašavanja: Nudimo različite mogućnosti oglašavanja, uključujući tekstualne oglase u odgovarajućim odeljcima, mesečne banere i prosleđivanje potencijalnih klijenata direktno vama.

 

Mogućnosti Oglašavanja

 

1. Tekstualni Oglasi

Opis: Postavite svoje tekstualne oglase unutar relevantnih odeljaka našeg sajta, kako biste privukli pažnju posetilaca koji traže informacije o uslugama koje vi nudite.

Cena: Cena postavljanja oglasa je 50 evra na mesečnom nivou.

2. Mesečni Baneri

Opis: Osigurajte vidljivost za vašu reklamu postavljajući mesečni baner na našem sajtu. Vaša reklama će biti vidljiva na svim stranicama sajta.

Cena: Cena mesečnog banera je 150 evra

3. Prosleđivanje Potencijalnih Klijenata

Opis: Dobićete direktno potencijalne klijente koji su iskazali interesovanje za vaše usluge ili proizvode vezane za selidbu u Nemačku.

Cena: Dogovor.

Kontaktirajte Nas

Spremni ste da započnete sa oglašavanjem na našem sajtu ili imate dodatna pitanja? Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme ispod ili direktno na marketing@gastarbajter.rs.

Posebne Ponude

Razmatrate li duži period oglašavanja ili želite da se oglašavate na više pozicija na našem sajtu? Imamo posebne ponude i popuste kako biste maksimizirali vrednost vašeg oglašavanja.

Rezime

Oglašavanje na sajtu „GASTARBAJTERRS“ vam pruža pristup ciljanoj publici koja je aktivno angažovana u procesu selidbe u Nemačku. Naš tim je tu da vam pomogne da postignete svoje marketinške ciljeve i povećate vidljivost vaših usluga ili proizvoda.

Investirajte u oglašavanje koje deluje! Kontaktirajte nas danas i postanite deo naše rastuće zajednice oglašivača.

 

7 + 4 =

Nakon što pošaljete upit kontaktiraćemo vas za saradnju