Uslovi korišćenja sajta gastarbajter.rs

Korišćenjem ovog sajta pristajete na uslove i pravila korišćenja koji su ovde navedeni.

Sadržaj sajta

Sadržaj je vlasništvo Gastarbajter.rs sajta i kao takavog ga nije moguće kopirati bez pristanka autora sajta.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstvenu odgovornost. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane kao posledica korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Oglasi koji se objavljuju na sajtu nisu oglasi sajta, već trećih lica, tako da gastarbajter.rs ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu upotrebom informacija do kojih ste došli.

Više na Odricanje od odgovornosti

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije autor sajta Gastarbajter.rs. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Autor ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstvenu odgovornost.

Zaštita i upotreba podataka

Ako postavljate oglas na sajt gastarbajter.rs saglasni ste sa time da on bude javno dostupan svim posetiocima sajta. Takođe, obavezujete se da je oglas i njegov sadržaj istinit i zakonit kao i da ćete snositi posledice pred organima vlasti ako to ne bude slučaj.

Sajt sa druge strane, podatke skupljene kolačićima (cookies) koristi iskljućivo za analitiku sajta -broj jedinstvenih poseta i pregledanih stranica, najčitanijih članaka i sl.

Vaši podatci se ne ustupaju trećim licima i ne koriste se u druge svrhe. Pristankom na korišćenje kolaćiča pristajete na ove uslove.

Više o tome u Politika privatnosti

Ako želite saradnju

Možete nam se javiti na mail markting@gastarbajter.rs

Ako imate neko pitanje možete poslati na kontakt@gastarbajter.rs